Velkommen til årets mest smakfulle uke fylt med franske klassikere, magisk middelhavsmat og lokale skatter fra marked til vingård!
Inkludert i prisen:
- 15 t Kokkekurs (minimum)
- 7 dager overnatting i dobbeltrom med dobbeltseng og eget bad
- Kost og losji (Frokost, lunsj og middag x 6 dager)
- Marked i Antibes
- Glassblåser-muséet i Biot
- Fjelltur med piknik
- Vinsmaking på lokal vingård
- Vandring i vakre Vence
- Besøk på Chapelle Matisse
- 3-retters lunsj (i Antibes/Biot)
- 3-retters middag i Saint Jeannet
- Flott oppskrifsthefte
- Transport til og fra flyplassen
- Håndklær og sengetøy
Påmeldingen er bindende, og du betaler i første omgang et depostitum på 7.000 norske kroner. Du får mail med link til restbetaling (pålydende 12.990,-), som må betales innen 6.1.2025.
TOTALPRIS: 19.990,-
Eller betal med kort på vanlig måte under